Jeżeli o mnie chodzi, to zadecydowały 3 rzeczy: 1. trener w klubie, 2. cena - koszt średniej opadającej to równowartość dobrej blachy, 3. Jedni twierdzą, że blacha lepsza bo prowadzi strzałę po całej długości i przy niewielkiej stracie fps daje powtarzalność, drudzy, że lepszy dropaway bo znika strzale z drogi chwilę ją prowadząc, nie wk..frustruje spadaniem itd. Srednia wyszła mi że jeden pies, tylko taniej bo mam Tec-X z mikroregulacją za niecałe 150zł..
Natomiast chętnie dowiem się Legolas, czemu właśnie opadająca? Planuję kupić drugi łuk; historia zatacza krąg, po przejściu na tarczówkę, tęsknię za czymś mniejszym, o milutkim naciągu i let-offie, i rakietowym przyspieszeniu, ech... Tam na pewno będzie opadająca, jakiś ripcord pewnie albo hdx, na "chamski" sprzęt mnie nie stać

Właśnie sobie uświadomiłem, że jesteś osobą której mogę zadać pytanie, nurtujące mnie od jakiegoś czasu: dlaczego wybrałeś Prime Legolas i czy od tego czasu, bardziej utwierdziłeś się w swoim wyborze? Pozdrawiam